Rocco testib: OralClean+Care Salmon geel

26.03.2019

Märts on iga aastane koerte hambahoolitsuse kuu, kus pööratakse rohkem tähelepanu sellele, et ka oma lemmikute hammaste eest tuleb hoolitseda. Meie proovisime märtsis Platinum Oral Clean+Care Salmon geeli. Kui eelmine kord sprei varianti proovides oli peamiseks katsejäneseks Raphael, siis seekord oli selleks minu teine austraalia lambakoer, Rocco

Rocco on kohe kolmeseks saav austraalia lambakoer kellel natukene on aastatega tekkinud hambakivi ja -kattu. Platinumi Oral Clean+Care Salmon lõhemaitseline geel eemaldab hambakivi, vähendab igemepõletikke, tagab värske hingeõhu ja hooldab hambaid ning igemeid. Kuna oleme proovinud mitmeid erinevaid Platinumi suuhügieeni tooteid, siis tuleb tunnistada, et lõhemaitseline geel on tõesti see, mida Rocco kõige paremini neist nii öelda „talub“. Kuigi ka sellel on üpris tugev lõhn tundub siiski, et koerale on see paremini vastuvõetav, kui teised senini testitud Platinumi geelid. Siiski tuleb meeles pidada, et kõik koerad on erinevad. Raphaeli puhul näiteks ei ole meil vahet mis maitsega või mis viisil geeli manustada, Rocco on meil selliste asjade puhul lihtsalt natukene tundlikuma maitsemeelega gurmaan.:)

Geeli kasutades tuleb meeles pidada, et kui soovitakse tulemusi näha, tuleb geeli kasutada vastavalt kasutusjuhendile. Kui koeral juba on hambakivi siis tuleks seda manustada 2 korda päevas- hommikul ja õhtul. Meeles tuleks ka pidada, et 30 minutit enne ja pärast ei tohiks koer süüa ega juua. Kui koeral hambakivi ei ole ja geeli kasutatakse hambakivi ennetamiseks, võiks geeli kasutada iga 2-3 päeva järel.

Rocco puhul manustamegi geeli 2x päevas ning üle päeviti harjame ka hambaid hambaharjaga, et vahapeal pehmenenud hambakivi juba harjaga eemaldatud saaks. Kuigi kumbki nendest tegevustest ei ole just Rocco lemmikud, on ta siiski väga vapper ja kannatab need protseduurid ilusti ära ja iga päevaga muutuvad need Rocco jaoks kergemini talutavamateks. Jätkame kindlasti geeli kasutamist ja soovitame lõhemaitselist geeli just sellistele koertele, kes on ehk natukene tundlikuma maitsemeelega. Kuigi minu suurim kartus selle geeli puhul oli, et see võib jätta koerale kerge kalamaitselise hingeõhu, siis seda karta pole vaja, sest koera hingeõhk jääb väga värske!

Autor: Gete (https://www.instagram.com/roccoxraphael/)