Välk testib: milline kuivtoit sobib valivale koerale?

04.12.2019

Hei sõber, Välgu momager siin.

Välk on väga pirtsas kuivtoidu sööja. Pigem ei sööks üldse, aga kui ette antakse ja hammas juba toorlihast verel, siis käivad need kõrbinad ju ka. Platinumi kuivtoit on seni üks ainukesi, mida härra on nõus sööma paljalt, kasvõi peo pealt. Ilmselt peavad need siis imemaitsvad olema. Mina isiklikult koerte toitudest  väga midagi ei tea, aga juba see, et Platinumi toidus on 70% liha, paneb mind selle poole vaatama. Ja no muidugi fakt, et Välk Platinumi kuivtoitu suurima hea meelega sööb, teeb kohe meele heaks. Lisaks kuivtoidule, meeldivad meile ka Platinumi maiustused. Ka need on ühed ainukesed kuivsnäkid, mida Välk on nõus vastu võtma ja neid ka välja teenima. Lisaks on neid mugav kaasas kanda ja lihtsalt taskusse pista, et neid suisa päevi järjest sealt taskust võtta ja koerale maiuseks anda.

Platinumi tiim andis meile toreda võimaluse proovida ja teha katset Platinumi 4 kuivtoidu maitsega. Kas sina tead neid maitseid?

Katse käigus oli huvitav jälgida, et mitme eri katse jooksul, valis Välk siiski enda lemmikuks Lamb + Rice kuivtoidu. Nagu ühele Eesti mehele kombeks, on Välk totaalne liha fanatt - igas toidus peab liha olema ning õige liha on tema jaoks ikka loomaliha. Kana jäeti muidugi viimaseks, sest mis õige mees see kana kohe sööma hakkab, ikka rammusamat tarvis. Mulle väga meeldis, et mitte ühtegi kaussi ei jäänud ainsatki krõbinat ning kausid suisa lakuti puhtaks. Ja no eks muidugi hiljem tuldi ja nuruti käpa andmisega toitu juurde.

Arvan, et enamus koeraomanikke nõustub: kui koer on õnnelik on ka peremees õnnelik!

Aitäh tiim Platinum!

Jälgi Välgu tegemisi Instagramis (link).