Eric testib – Platinumi märgtoidud

15.05.2020

Ilmad muutuvad juba soojemaks ning kevad hakkab üha enam oma iseloomu näitama. Keset üsna keerulist ja segast aega mõtlesime, et anname vahelduseks hoopis ülevaate kuidas Ericule Platinumi märgtoidud meeldisid.

Juba kutsikast saadik oleme Ericule toitu andes pidanud leppima asjaoluga, et igasugused konservid ja märgtoidud ei ole tema seedimisele sobilikud. Oleme minevikus mitmeid kordi proovinud erinevaid konserve anda, kuid need on alati lõppenud sellega, et oleme pidanud talle probiootikume andma, et seedimist taas korda saada. Võtsime enda jaoks tookord vastu otsuse, et jätame märgtoidud menüüst üldse välja. Nii me ka toimetasime, kuniks eelmise aasta lõpus otsustasime siiski uuesti proovida.

Nimelt saime Platinumilt kingituseks mõned pakid märgtoitu. Olime küllaltki skeptilised, kuna Ericu eelnevad kogemused erinevate konservide ja märgtoitudega olid negatiivsed, siis tundus, et ka seekord jäävad need meie poolt kasutamata.  Siiski otsustasime, et proovime veelkord, kuna eelnevad kogemused Platinumi toodetega on olnud väga head ning Ericule maitseb nii tema igapäevane Platinumi kuivtoit kui ka erinevad maiused. Meile suureks üllatuseks maitses talle ka märgtoit ning see ei teinud ka tema seedimisele liiga. Positiivsest kogemusest inspireerituna otsustasime proovida kõiki Platinumi menüüs olevaid märgtoite, et anda Ericule vaheldust kuivtoidule ning samas selgitada välja, millised maitsed talle enim meeldivad.

Platinumi märgtoite on mitme erineva maitsega, alustades kanalihast, lõpetades näiteks kalkuni ja kalaga. Märgtoitu andsime Ericule nädalavahetuseti ning alguses lasime tal ka valida, millist toitu ta seekord süüa tahab, neid videosid saab näha Ericu Instagrami kontol SIIN (LINK). Mis meile esimesena silma ja ka ninna torkas, oli toidu väga mõnus ja värske lõhn, mis ausalt öeldes lausa kutsus seda ise proovima. Siiski ei hakanud sõbra eest toitu ära sööma ning lasime tal üksinda toitu nautida.  Eric oli väga vaimustatud ning lakkus alati kausi üle. Kindlat lemmikut välja ei kujunenud, kõik maitses suurepäraselt ning pigem vaadati suurte silmadega otsa „kas see ongi nüüd kõik?“.  Lisaks saime testida ka Doggy Coach toidutuubi, mis on mõeldud just Platinum MENU mini märgtoitudega kasutamiseks, kuna need on konsistentsilt sobivad. Doggy Coachi oli mugav kasutada Ericu premeerimiseks näiteks jalutuskäikudel, aga ka niisama trenni tehes ning trikke õpetades.

Mida me oma kogemusest õppisime?  Eelkõige seda, et väga palju sõltub sellest, millise kvaliteediga toitu oma loomale anda. Igasugune konserv ei pruugigi hästi sobida, aga kui tegu on kvaliteetse tootega, siis annab see koerale vajalikke toitaineid ning hea emotsiooni terveks päevaks. Samuti saime aru, et sellest ringist me enam välja ei pääse ning Ericu meeleheaks otsustasime tavapärasele kuivtoidule lisaks hakata tellima ka märgtoitu :).  Juba käesoleva postituse kirjutamisel külastas meid kuller, kes tõi lisaks suurele kastile kuivtoidule ka uued märgtoidud. Eric ei suuda ilmselgelt ära oodata, millal ta jälle seda süüa saab.

Autor (tekst ja pildid): Riina Kranich

Ericu tegemistega saab kursis olla läbi Facebooki ja Instagrami kontode.