Kesk-Euroopa Bokserite erinäitus (CEBS)

21.09.2017

Jagan oma koeraga reisimise kogemust, mis viis meid Opole linna Poolas, kus toimus 2017. aasta Kesk-Euroopa Bokserite erinäitus (CEBS).

Enne reisi oli ärevus suur, sest varasemalt ei olnud ma koos koeraga nii kaugele reisinud, seega ei osanud arvata kuidas Nööp (Ability Noreena Noep) nii pikale autosõidule vastu peab. Sõitma hakkasime öösel kella kolme ajal, et jõuda reede õhtuks hotelli ja lasta koeral rahulikult puhata. Sõit kestis kokku 18 tundi.

21697912_1559899137390114_1227589617_n.jpg

Kõige rohkem muretsesin sellepärast, et koer ei taha süüa või kaotab enne näitust oma hea vormi. Seega oli meil kaasas nii Platinum konservid kui ka toit, mis on asendamatud koera energia hoidmisel ja taastamisel.

See on tõesti oluline, et toit oleks oma toiteväärtuselt kõrge, et pikal reisil ei kaotaks koer kaalu. Nööbil oli õnneks isu hea ja konserv kadus kausist kiiresti. Ilmaga meil vedas, oli tõeliselt suvine nädalavahetus ja ka kõik muu sujus kenasti. Ärevus oli täitsa asjatu :)

Tulemused olid suurepärased, saavutasime laupäeval Poola bokserite erinäitusel avaklassi võidu ning lisaks saime Poola serdi. Meie reisikaaslane Kayla (Ability Kissable Kayla) esines samuti väga hästi saavutades Kesk-Euruoopa erinäitusel avaklassis II koha!

IMG_8637.JPG                                                                                                                                                                                                                                              IMG_8678.JPG

Mul on hea meel, et otsustasin näitusele minna, see oli kogemus omaette! Seega soovitan alati julget pealehakkamist ja ärge unustage Platinum koeratoitu kaasa võtmast!

Autor: Merike Kivi, Kennel Ability