Mida lemmikuga kodus olles koos teha?

18.03.2020

Täna on paljud meist olukorras, kus tuleb pikemat aega kodus nelja seina vahel olla. Kuidas see aeg koos oma lemmikuga huvitavaks teha? Anname mõned nipid ja soovitused, et järgnevad kaks nädalat lõbusamaks teha!

2 nädalat karantiini ei tähenda, et peaksite ainult toas istuma. Vältida tuleks lihtsalt rahvarohkeid kohti, seega lemmikuga jalutama võib ikka minna! Ja siit tulebki esimene soovitus – leidke mõni uus metsarada kuhu oma lemmikuga minna. Unustage praegusel hetkel populaarsed kohad, kuna väga suure tõenäosusega on seal veel väga palju inimesi! Külastage RMK lehte ja otsige endale mõni uus koht kuhu lemmikuga matkama minna, värske õhk teeb ainult head!

Õppige uusi trikke! Kindlasti on trikke, mida Sinu lemmik veel ei oska – just nüüd on õige aeg nende õppimiseks! Kas tuleb tuttav ette olukord, kus näed näiteks Instagramis mõnda koera väga lahedat trikki tegemas ja kurvastad, et Sul endal ei ole aega seda oma koerale õpetada... Nüüd on Sul see võimalus! Õppige mõni uus trikk ja postitage see ka teistele vaatamiseks ja inspiratsiooniks!

Kuna on kevad ja koerad ajavad tavapäraselt rohkem karva, on see hea võimalus võtta ette üks korralik karvahooldus! Pese koer puhtaks, kuivata korralikult ja kammi kõik talvekarv kasukast välja! Kui senimaani pole koerale näiteks küünelõikus väga meeldinud, siis nüüd on hea võimalus võtta seda rahulikumalt kui muidu ja teha see koerale pisut meeldivamaks protseduuriks. Ikka koos ohtrate maiuste ja kannatusega! 

Lööge kaasa Platinumi Instagramis toimuvas  #mõttesnäkk väljakutses! Iga kuu leiad uue videoõpetuse kuidas loominguliselt, kuid lihtsate ja koduste vahenditega pakkuda oma koerale tavalise kausist söögikorra asemel hoopis põnevat ja arendavat mõttetööd, et kõhutäis mänguliselt välja teenida. Näiteks viimase väljakutse tegemiseks piisab ühest Platinum MENU märgtoidust, porgandist/kurgist, jupikesest nöörist, joogikõrrest, noast ja loomulikult on selleks vaja Sul ka oma lemmikut!

Ja viimaseks – võtke aega, et PUHATA! Kindlasti olete seni tööl mitmeid kordi mõtteid mõlgutanud, et kuna puhkus juba ükskord tuleb... Võtke koer endale diivanile kaissu ja lugege üks hea raamat läbi või vaadake telekast oma lemmikseriaale ja lubage endale selle kõige kõrvale mõni hea snäkk! :)

Autor: Gete (https://www.instagram.com/roccoxraphael/)