Mida oma lemmikule jõuludeks kinkida?

10.12.2019

Jõulud on aeg, mil teeme oma lähedastele kingitusi - kes ostab neid poest, kes teevad täiesti ise. Kuid mida kinkida oma neljajalgsetele sõpradele? Nemad küll vist otseselt aru ei saa, et jõulud on, aga meeles võiksime neid ju ikka pidada?! :)

Sellel aastal on Platinumil teie lemmikutele üks vahva jõulupakk kokku pandud! Jõulupakis on midagi nii neljajalgsele sõbrale kui ka omankule - kingitus sisaldab endas Click-Bits maiuseid, maiusekotti, vahvat seinakalendrit ja natuke maiustamist ka peremehele!

Lisaks Platinumi poolt väljapakutud kingitusele võib ka koerale ise kingitusi teha – näiteks küpsetada koeraküpsiseid. Retsepte leiab internetist kindlasti mitmeid erinevaid. Küpsiste valmistamisel võib kasutada ka Platinumi konserve, mis annavad küpsistele suurepäraselt hõrgu maitse.

Kindlasti ei ütle ükski koer ära mängimisest, uus ja põnev mänguasi toob kindlasti palju rõõmu. Selleks võib olla nii pehme mänguasi, uus pall, midagi mida saab koos koeraga sikutada ja köievedu mängida, kui ka arendav mänguasi, mis väsitab koera vaimselt. Koerad on iga uue mänguasja peale õnnelikud, eriti, kui nad saavad mängida koos oma peremehega.

Lisaks mänguasjadele võib koertele kinkida ka midagi praktilist – näiteks uue kaelarihma või traksid. Miks mitte alustada ka mõne uue hobiga? Ehk sobib just Sinu koer talvel tõukekelgu ette ja teil oleks uus vahva hobi mida talvel teha? Või näiteks on just nüüd see aasta, mil plaanid koos koeraga suusatama minna? Selleks on vaja head varustust nii endale, kui ka koerale. Kindlasti ei sobi vedamiseks tavalised traksid, vaid spetsiaalsed veotraksid ja veoliin, millega võib koos talvistele seiklustele vastu minna!

Aga mida veel võiks oma parimale sõbrale kinkida? Meie soovitame võtta oma lemmikuga koosolemiseks AEGA! Enamusel meist on enne jõule tööl kindlasti kiire, kuid seda enam võiks me proovida jõulude ajal VEEL rohkem aega pühendada oma lemmikutele. Usume, et see on tegelikult üks parimaid kingitusi, mida nad soovida võivad. Olgu selleks siis õhtul mõne toreda jõulufilmi koos vaatamine ja kõhu alt sügamine või õhtuti pikematele jalutuskäikudele minek.

Ükskõik mida Te lõppude lõpuks ka oma lemmikule ei kingi, kindlasti on üheks nende kõige suuremaks kingituseks see, kui õhtul peale tööpäeva omanik(ud) koju jõuavad. Seega kanname kõik helkureid (teeme ka enda koerad nähtavaks!) ning ilusat jõuluootust ja -aega kõigile!

Autor: Gete (https://www.instagram.com/roccoxraphael/)