Vurr 2017

16.03.2017

5. märtsil toimus esimest korda üritus Vurr 2017, mille korraldajaks oli Eesti Bokseriühing. Tegemist oli vastlapäeva üritusega kogu perele, sealhulgas loomulikult ka koertele. Ürituse eesmärk oli kutsuda terve pere aktiivset päeva veetma ja sealhulgas mitte unustada koju meie täisväärtuslikke pereliikmeid - koeri.

Üritus toimus Tartu Seikluspargis, ilm oli päikseline ja kuiv, kuid veidi jahe. Päeva esimeseks sündmuseks oli Minivurr ehk kuni 14-aastastele lastele mõeldud võistlus. Lastevõistlus oli kõigile mudilastele tasuta ning iga osaleja sai suure kotitäie auhindu.

Lastevõistluse järel esines tollikoer, mis pakkus väga palju põnevust vaatajatele. Lisaks esinesid üritusel ka laululapsed ja rahvatantsijad.Kuna ilm oli külm, siis kutsuti ka rahvas tantsu lööma, poleks osanud iial arvata, et see võib nii lõbus olla.

Päeva lõpetas lõbus võistlus täiskasvanud koerajuhtidele. Esmalt tuli koos koeraga jalgpall väravasse lüüa, siis joosta vastalakuklini ja koos oma neljajalgse sõbraga kukkel nahka pista. Viimaseks ülesandeks oli täiskõhuga mäest üles kihutamine. Kogu võistlus käis aja peale, võitsid kiiremad.

Bokseriühing loodab, et Vurrist tuleb tore traditsioon ja kohtume juba järgmisel aastal! Suured tänud kõigile, kes aitasid kaasa ürituse korraldamisel ja muidugi sponsoritele: Platinum koeratoit, Remax Aaba Kinnisvara, Kommipomm, Big Pen, Viktor Extra, Eesti Puitmööbel.

Autor: Elen Kivi-Paju
Pildid: Evald Veldemann