Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 18% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Värske kanaliha (70 %), purustatud riis, kuivatatud kanavalk, juurviljakiud, kuivatatud herned, kuivatatud läätsed, kuivatatud õunamass, kookosõli, kuivatatud õllepärm, külmpressitud linaseemneõli, külmpressitud rapsiõli, lõheõli, rohekarbiekstrakt, rosmariiniekstrakt.
Toorvalk 25 %, toorrasv 10,8 %, toorkiud 8 %, toortuhk 5,9 %, kaltsium 1,6 %, fosfor 0,93 %, niiskus 18 % (naturaalne sisaldus).
Lisaained 1 kg kohta: vitamiinid: 3a672a/ vitamiin A 10 000 IE, 3a671/ vitamiin D3 1600 IE, 3a700/vitamiin E 150 mg.
Mikroelemendid: 3b108/raud 75 mg, 3b413/vask 19 mg, 3b50/mangaan 40 mg, 3b607/tsink 150 mg, 3b203/jood 3 mg, 3b801/seleen 0,2 mg.
Kaloreid 100 g kohta: 275 kcal
Koera kaal (kg) |
Päevane toidukogus (g)
Kaalu alandamiseks |
Päevane toidukogus (g)
Kaalu säilitamiseks |
3,0 – 5,0 |
55 – 80 |
60 – 90 |
5,0 – 7,5 |
80 – 110 |
90 – 120 |
7,5 – 10,0 |
110 – 130 |
120 – 155 |
10,0 – 12,5 |
130 – 160 |
155 – 190 |
12,5 – 15,0 |
160 – 180 |
190 – 210 |
15,0 – 20,0 |
180 – 220 |
210 – 260 |
20,0 – 25,0 |
220 – 265 |
260 – 315 |
25,0 – 30,0 |
265 – 300 |
315 – 355 |
30,0 – 40,0 |
300 – 370 |
355 – 435 |
40,0 – 60,0 |
370 – 510 |
435 – 600 |
60,0 – 80,0 |
510 – 630 |
600 – 750 |
Toitu võib serveerida kuivalt või niisutatult vähese koguse veega. Mitte jätta toitu ligunema. Värske joogivesi peab olema koerale alati kättesaadav.