Kvaliteetse koeratoidu puhul pole olulised üksnes koostisained, oluline on ka toitaineid säilitav valmistamisviis. PLATINUMi valmistatakse ainulaadsel surveaurutamise meetodil – lihatükid küpsevad koos riisi ja köögiviljadega ILMA vett lisamata vaid 95°C juures. Õrna küpsetusprotsessi järel toimub toidu hoolikas kuivatamine. Külmpressitud õlid, ürdid ja vitamiinid on toitainete säilitamiseks lisatud toidule toatemperatuuril.
PLATINUMi eelised:
• Palju VÄRSKET liha, ainulaadne valmistamisviis
• Ei sisalda GMO-koostisosi
• Nisu-, soja- ja gluteenivaba
• Koostisosad sobivad inimtarbimiseks
• Toit ei paisu maos
• 18% lihamahla – mahlakas kuivtoit
Värske kanaliha (70 %), purustatud riis, kuivatatud kanavalk, kuivatatud herned, kuivatatud õllepärm, juurviljakiud, kuivatatud õunamass, kuivatatud läätsed, kookosõli, külmpressitud linaseemneõli, lõheõli, rohekarbiekstrakt, rosmariiniekstrakt.
Toorvalk 25,8 %, toorrasv 12 %, toorkiud 4,9 %, toortuhk 6 %, kaltsium 1,5 %, fosfor 0,93 %, niiskus 18 % (naturaalne sisaldus).
Lisaained 1 kg kohta: vitamiinid: 3a672a/vitamiin A 10 000 IE, 3a671/ vitamiin D3 1600 IE, 3a700 /vitamiin E 150 mg.
Mikroelemendid: 3b108/raud 75 mg, 3b413/vask, 19 mg, 3b50/mangaan 40 mg, 3b607/tsink 150 mg, 3b203/jood 3 mg, 3b801/seleen 0,2 mg.
Kaloreid 100 g kohta: 292 kcal
Koera kaal (kg) |
Päevane toidukogus (g) |
3,0 – 5,0 |
55 – 85 |
5,0 – 7,5 |
85 – 115 |
7,5 – 10,0 |
115 – 150 |
10,0 – 12,5 |
150 – 165 |
12,5 – 15,0 |
165 – 190 |
15,0 – 20,0 |
190 – 250 |
20,0 – 25,0 |
250 – 300 |
25,0 – 30,0 |
300 – 325 |
30,0 – 40,0 |
325 – 425 |
40,0 – 60,0 |
425 – 600 |
60,0 – 80,0 |
600 – 750 |
Üleminek Senior toidule toimub tavaliselt vanuses:
>30 kg |
7+ |
10-30 kg |
9+ |
3-10 kg |
11+ |